B.D. in alerta (1970)


Unul din cele 3 filme din colectia "Brigada Diverse". Contine: Femeia fara semnalmente si Vaduve cu termen redus

Regie: Mircea Dragan
Distributie: Toma Caragiu, Dem Radulescu, Puiu Calinescu, Jean Constantin, Sebastion Papaiani si multi alti mari actori de comedie ai momentului
22 Responses
  1. Anonim Says:

    Brigada Diverse pare că rezolvă cazuri derizorii, dar, la final, nu se adevereşte această situaţie...iar Toma Caragiu e ...fără preţ, genial...


  2. Anonim Says:

    sunt minunati...ce actori am avut..multi dintre ei, nu mai sunt printre noi...
    multumesc ca au existat si ne-au adus zambete in casa, atunci cand eram mai necajiti...acum, a ramas doar nostalgia, acelor timpuri...


  3. Anonim Says:

    Din lista lipseste B.D .Lsa munte si la Mare .Cum il pot accesa pentru vizionare .
    La multi ani ! tuturor cinefililor !


  4. Simona Says:

    Răspund comentariului din 26 decembrie 2009: "B.D. la munte şi la mare" nu e în listă, dar e pe blog. Deci uitat-te bine la categoria "comedie" şi ...o să te poţi bucura şi de acel film.


  5. Anonim Says:

    fara sperante de a mai viziona ceva pe aproape.Distriutie de poveste


  6. kein_elene Says:

    este o comedie SUPER, in care NU SE FOLOSESTE nici un cuvin grotesc si te binedispune, cum NU FAC comediile de azi.


  7. Anonim Says:

    Minunat!!! Toata elita prezenta!Am vazut BD urile de zeci de ori si de fiecare data ma distrez de minune!!!EPOCALI !!!!


  8. Edi Says:

    Am incercat si eu in mai multe variante metoda propusa de Simona in comentariul din 2 ianuarie 2010 dar tot n-am reusit sa ma descurc pana la urma. Tot cautarea pe web e mai sfanta. Onanime, ia d'acilea "BD la munte si la mare, '~ai!
    http://video.google.com/videoplay?docid=6547354974731521293#


  9. flomelomanul Says:

    Cunosc aceste filme cu Brigada Diverse aproape pe de rost, le-am vazut de zeci de ori dar tot nu ma satur de ele.


  10. ariton16 Says:

    SUNT MANDRU CA AM FOST SI INCA MAI SUNT CONTEMPORAN CU ACESTI MARI ARTISTI. PACAT CA UNII DINTRE EI NU MAI SUNT PRINTRE NOI. AM VIZIONAT B.D.-URILE DE ATATEA ORI INCAT STIU TOATE REPLICILE SI SECVENTELE PE DE ROST.


  11. Anonim Says:

    Adevarate comedii, nu vulgaritatile de azi.


  12. Anonim Says:

    Multimim pentru filme, sunt minnunate, mai ales pentru noi, cei din diaspora.

    Filmul meu romanesc preferat e "Intoarcere la dragostea dintâi" ("dintîi"). DIn pacate e putin cunoscut si nu l-am gasit nicaieri. Daca il gasiti va rog mult sa-l adaugati pe pagina, sau sa-mi scrieti ma mihaidf@yahoo.com de unde poate fi descarcat.

    Multumesc si salutari.


  13. Claudian Says:

    Sebastion ? sau Sebastian Papaiani


  14. Anonim Says:

    asa artisti probabil ca tara asta n-o sa mai aiba niciodata.azi au "succesuri"pocnitorile si cocalarii.in vremurile alea era promovat omul potrivit la locul potrivit.azi au "succesuri"lingaii si puincuristii pilosi cu spate.


  15. quaSe Says:

    Am o intrebare.. eu sunt din generatia tanara dar stiu sa apreciez calitatea, si intradevar filmele astea sunt o mina de aur..
    imi aduc aminte ca am vaz aceasta serie cand eram f mic dar pe intrerupte si tare as vrea s-o vad acum cap-coada..
    Ma puteti lamuri care e oridnea celor trei parti ? ca eu stiu ca b.d in alerta e (1971) si bd in actiune ar fi primul in 1970.. dar aici e invers
    Rog un raspuns pt cine stie cu exactitate si multumesc anticipat :)


  16. Anonim Says:

    Foarte vechi ,din pacate dar foarte bun.Cu niste actori deosebiti.Pacat ca timpul se scurge atat de repede si nu-i mai avem pe acesti actori decat pe micile ecrane.


  17. ilie tritoiu Says:

    ...sincer,am vazut seria BD de zeci de ori si tot nu m-am saturat...rad cu aceeasi pofta de fiecare data cand revad acesti mari maestrii ai comediei romanesti...au fost si vor ramane unici...nimeni nu ii va putea inlocui vreodata...pacat,mare pacat ca timpul trece atat de repede si nu putem sa ne bucuram si in prezent de geniul lor artistic...


  18. Anonim Says:

    o trilogie deosebita care ne-a incantat copilaria si a alungat amarul acelor anii plini de intuneric si grotesc. unul din putinele filme din accea epoca fara nici o aluzie la partid si conducator..doar nelipsitul ...´....tovarase..
    Leo


  19. Anonim Says:

    "toate panzele sus"...?


  20. Anonim Says:

    Super comedia dar trist si in acelasi timp ca nu mai sint in viata acesti actori minunati.SPER CA MACAR CINEVA SA RECUNOASCA VALOAREA ARTISTILOR DIN ACELE TIMPURI!!VA MULTUMIM PTR CE AVEM DE LA VOI.


  21. Anonim Says:

    LA MINE NU PORNESTE NICI UN FILM


  22. Unknown Says:

    la mine nu porneste nici un film.stie cineva de ce?


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters