Memorialul Durerii - Elisabeta Rizea viteaza din Nucşoara
1/5


2/5


3/5


4/5


5/5


Memorialul Durerii - Elisabeta Rizea viteaza din Nucşoara

Elisabeta Rizea s-a nascut pe 28 iunie 1912 in Domneşti, judeţul Argeş. A fost arestată şi torturată de autorităţile comuniste în 1952 şi 1961. A făcut 12 ani de închisoare. Povestea ei a devenit cunoscută publicului în urma acestui interviu realizat in 1992, inclus în documentarul Memorialul durerii, de Lucia Hossu-Longin.

A plecat la Domnul pe 6 octombrie 2003. Odihneasca-se in pace!.
6 Responses
  1. nelloti Says:

    O femeie minunata,darza si o adevarata Romanca!Pacat, ca viata lor nu mai are nici o importanta pentru noi, cei multi.Si-a iubit Tara,Regele si semenii si a luptat pana la capat.Dumnezeu sa o odihneasca, iar noi sa nu uitam ca avem Eroii nostri adevarati pe care i-am uitat atat de repede . Acesti oamenii sunt adevaratele modele si adevaratele constiinte ale poporului roman.


  2. Anonim Says:

    misto blogul,chiar ador filmele romanesti,dar da-mi si mie comment-uri pe blog http://bluewolf-bluewolf.blogspot.com/


  3. Anonim Says:

    de necrezut dureros


  4. Anonim Says:

    adevarati eroi....avem de invatat de la ei....Dumnezeu s-o odihneasca in pace !


  5. marul Says:

    citisem despre ea . dar n-o auzisem .


  6. DORU Says:

    romanca adevarata dar ce folos casuntem niste prosti a avut dreptate BRUCAN.DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters