Atunci i-am condamnat pe toti la moarte (1971)
Partea 1-a


Partea 2-a


Partea 3-a


Partea 4-a


Partea 5-a


Partea 6-a


Partea 7-a


Partea 8-a


Partea 9-a


Partea 10-a


Unul din cele mai bune filme ale lui Sergiu Nicolaescu, poate imediat dupa Mihai Viteazul. Ipu, idiotul satului, de o candoare si un firesc dezarmant, traieste ultimele zile ale ocupatiei germane in satul sau transilvan. Dupa ce un militar neamt a fost ucis, localnicii sunt amenintati cu distrugerea totala daca nu-l predau pe terorist. Ipu accepta sacrificul in schimbul unei parcele de teren pentru familie si unei inmormantari de lux la a carei repetitie tine mortis sa asiste.

Regie: Sergiu Nicolaescu
Distributie: Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinica, Amza Pellea
14 Responses
  1. petre Says:

    Cu scuzele de rigoare pentru cei care admira "opera" marelui "regizor" Sergiu Nicolaescu acest film este penibil. Domnul NIcolaescu este inginer de profesie si asta se simte in fiecare cadru, care nu transmite nici o emotie. Pacat de scenariu, pacat de actori. Exista un regizor mai slab in Romania decat Sergiu Nicolaescu? Pun pariu ca Mihai Viteazu a fost facut de o echipa si contributia regizorului nu a fost decat vaga. E imposibil ca Sergiu Nicolaescu sa fi regizat acel film, la cat de proaste sunt toate incercarile lui de a face si alte filme.


  2. Anonim Says:

    Sa ma scuze cei care citesc dar mesajul pentru Petre este :Draga Petre -esti un bou - prea mic sa-ti dai cu parerea !Limiteaza-te la OTV !


  3. Anonim Says:

    Petre FILMELE MAESTRULUI SERGIU NICOLAESCU nu este pentru inculti asa ca dupa cum spunea un mesaj anonim limiteaza-te la otv si la b1 tv.


  4. robertBGS Says:

    petre....cat de incult poti fi sa spui asa ceva despre Sergiu Nicolaescu?
    pentru cultura ta..iti spun ca acum mult timp in urma inca de pe vremea lui Ceausescu a fost "curtat" de Warner Bross,dar el a ales sa ramana in tara..deci este un regizor f bun...si din pacate singurul de la noi din tara de calibrul acesta....asa ca vorba celorlalti,ramai cu OTV-ul este mai pe intelesul tau


  5. Florin Cosma Says:

    Petre, gresesti, pur si simplu.


  6. Anonim Says:

    Petre... ai dreptate!
    Sunt de aceeasi parere..


  7. Anonim Says:

    petre esti dus


  8. Anonim Says:

    De acord cu domnul Petre.


  9. Anonim Says:

    filmul e bun, contine anumite simboluri, tipuri umane usor de remarcat, incarcatura emotionala, iar prestatia actorilor...ce sa mai vorbim...e fenomenala


  10. Anonim Says:

    mi e scarba de voi cei care va dati cu parerea si faceti pe intelectualii si cunoscatorii lu peste,antotdeauna romanu a fost si va muri invidios


  11. Anonim Says:

    petre sau cum te-o chema exista si regizori mai prosti. cel mai clar exemplu este mata care te-a nascut sanatos si te-a educat apoi de ai iesit mai prost ca noaptea


  12. Anonim Says:

    petre sa ti fie rusine ca vb.asa despre unul dintre cei mai apreciati regizori romani.nu cred ca ai nici cea mai vaga idee despre filmul romanesc.ramii in incompetenta ta acolo pe jocurile online de tot rahatul.


  13. Anonim Says:

    Petre suge pula


  14. Unknown Says:

    De ce nu mai apare acest film ? Si nu nu mai el. Se pare cã anumite filme stânjenitoare sunt blocate , apar in alb. De ce ?


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters