Amatorul (2008)
1/2

2/2


Scurt metrajul "Amatorul", scris de Gabriel Andronache şi regizat de Marian Crişan, a fost selecţionat la Festivalul de Film de la Dresda care a avut loc între 15 şi 20 aprilie 2008.
Scurt-metrajul "Amatorul" a mai fost selecţionat în competeţiile de marcă de la Milano, Uppsala, Varşovia şi Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) fiind o coproducţie a casei de filme "Rova Film" şi TVR2, bazată pe un scenariu finalist al concursului HBO din 2006.
3 Responses
  1. AV Says:

    BAI DECI NU AM INTELES....DECI CARE ERA MORALA.....?COPII NU VA JUCATI CU FOCU...???FOIE VERDE STILP CURGEA APA IN BECI...
    INTR-UN CUVINT ...NU PIERDETI TIMPUL


  2. Anonim Says:

    LOL si atat


  3. doru.dascalu Says:

    Este exact politica ce trebuie la bizoni.În toate filmele americane, eroul principal, care este ori o ea ori un el, şi sunt mari scule, sunt ori orfani, ori cu părinţi beţivi, sau abandonaţi. Aşa că HBO fiind tot din ograda lor, promovează tâmpenii, ca să se simtă jenaţi cei cu adevărat talent. Să le fie jenă să facă vreun film vreodată, după ce văd cretinisme neorealiste.Pentru că există idioţi care spun că Picasso e pictor. Şiskin sau Aivazovski cred că sunt trecuţi la zugravi. Mie scârbă de bizoni şi de lătrăii lor pupincurişti de stăpâni.


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters