Teoria Conspiratiei - OZN deasupra Romaniei


Documentar realizat de Cristian Rautu pentru TVR1, in cadrul seriei Teoria Conspiratiei. Inregistrare de pe postul TVR1. Acest episod este dedicat fenomenului OZN in Romania prezinta cateva cazuri de OZN din Romania, printre care Padurea Baciu, incidentul petrecut la Balea Lac si un caz OZN filmat in Delta Dunarii in anul 2000. Documentarul are ca invitati pe reprezentantii ASFAN (Ion Hobana, George Cohal, Dan Farcas) si ai Romanian UFO network - RUFOn (Paul Dorneanu si Florin Sirbu).
3 Responses
  1. am gasit pe youtube un film rar cu vesnicul Gheorghe Dinica, Terente, regele baltilor. Ai aici linkul de la primul clip, restul se succed: http://www.youtube.com/watch?v=glwqDjfZDCc  2. Pescuit Says:

    Astia comenteaza doar de placerea de a comenta.
    OZN-uri apar peste tot, dar nu toata lumea le vede pentru ca, creierul nu se poate adapta la idee. Era o explicatie stiintifica pe internet pentru acest fenomen.


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters