Vlad Tepes (1978)

In prima sa domnie (1456 – 1462), Vlad Tepes isi consolideaza puterea pentru a apara independenta tarii aflate intr-o dubla subordonare: fata de poarta si fata de regatele Ungariei. Nemultumiti de politica sa, boierii se rascoala. Vlad prinde de veste si recurge la o pedeapsa crunta: tragerea in teapa.

Dupa primii trei ani de domnie rezultatele politicii lui Vlad Tepes dau roade, tara e curatata de talhari si tradatori, poporul il iubeste. Pedepsindu-i insa pe solii turci care venisera dupa tribute, Vlad starneste mania lui Mahomed, care porneste sa-l pedepseasca pe nesupus.

ACIN 1979 Premiul pentru costume
Sitges (Spania) 1979 Certificat de merit

Regie: Doru Nastase
Distributie: Stefan Sileanu, Ernest Maftei, Emanoil Petrut, Alexandru Repan
23 Responses
  1. Anonim Says:

    Nene asta cu blogul sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa poti sa mentii blogul asta, ai facut ceva ce nimeni in guvernul ala imbecil nu a facut pentru Romania in ultimii 20 de ani.

    Inca odata sa traiesti si numai bine!

    Stefan


  2. Anonim Says:

    Are dreptate Stefan este o minune acest blog !!!!!

    bravoooooooooooooooo


  3. Anonim Says:

    TOATA STIMA PRIETENE!


  4. Anonim Says:

    daca ar fi si conducatorii nostri la fel,pacat s-au dus patriotii si curajosii tarii ,rusine basescu


  5. Anonim Says:

    Cred ca a Vlad tepes a fost singurul om din tara asta care a facut ceva ce n-a facut nimeni.A pedepsit hotia asa cum se cuvine. Cinste lui!


  6. Anonim Says:

    bv nota 10


  7. Anonim Says:

    filme foarte bune,bravo pentru postare !!!


  8. Anonim Says:

    ...film urias!
    Sa va de-a Dumnezeu sanatate pentru aces site...E bine ca e "moca" - nu toata lumea are bani - dar eu va sugerez sa cereti bani de la cei care au! macar pentru siguranta ca acest site va ramine pe GOOGLE multi ani de acum inainte...
    Mare regizor, mare actor! vom mai avea oare vreodata aceasta generatie de aur a cinematografiei romane? cu toti avortonii de azi din tara si professrii lor?

    Domnule Basescu,

    Fii macar o zi Vlad The Empeler si da foc la toti parlamentarii; vei face cel mai bine tarii...


    Dec


  9. karma police Says:

    de cind il caut...Vlade maria Ta tot romanul te iubeste si te admira


  10. Anonim Says:

    In sfarsit un site unde poti sa arati si alora mai tineri si mai mici ca si romanii stiu sa faca filme bune. Sa fii sanatos si sa dea al de sus sa fie mai multi care fac treburi deastea. BRAVO!!!!


  11. Ana Says:

    BRAVO! Te-am share-uit si pe Facebook! o sa te fac cunoscut la toti prietenii mei! aceste filme ar tb puse la orele de istorie din scoli, decat lecturarea fara noima. n-ai cum sa-ti imag trecutul in care nici n-ai existat!


  12. Anonim Says:

    vazand filmul acesta am simtit in mine mandria ca st roman si mi-am dat seama ca noi inca suntem un popor puternic si faa frica cu multe resurse dar ce ne dezbina pe noi e lacomia si distanza unul de celalalt. se stie ca unde st 2 putera creste,sa ne imaginam cum ar fi de mare la aproximativ 22.5 mil de romani---------respect pt marele Vlad care a vrut numai bine -------------ms pt site cooooooool


  13. Anonim Says:

    Un site minunat care ne arata ca mai sunt romani de o adevarata valoare! Felicitari pentru tot ce realizati!
    George Circota - medic


  14. ISLAZ Says:

    nemaipomenit,fantastic pacat ca de sar mai naste un vlad tepes din22 milioane ar mai ramane vreo suta de mii ca 90 la suta suntem hoti deveniti datorita sistemului,nu esti hot nu traiesti ,asa sau ajuns vremurile in romania.............pacat de istoria noastra ,NU SUNTEM DEMNI DE EA


  15. Vlad Tepes Says:

    basescu este un hot nu poate fi Vlad Tepes, asta este mai rau decit o cacofonie, in schimb poti spune repetind spusele marelui titan "unde esti Tepes doamne si punind mina pe ei sai imparti in doa cete in smintiti si in misei ca foc se gaseste


  16. Anonim Says:

    Vlade ... unde esti Vlade? unde e dreptatea ta si pumnul tau de fier care a facut sa tremure sa rapuna toti dusmanii nostri in genunchi ... Imi pare rau pentru conducatorii nostri din ziua de azi care au mai uitat sa fie oameni ! Noi avem nevoie de un Tepes mai mult ca niciodata! Multa dragoste si respect fata de omul care ne-a invatat ca ROMANII NU PLACA IN FATA NIMANUI CAPUL !!!

    "Asa ca degeaba vreti sa fiti voi stapanii lumii , pentru ca noi romanii , nu ne-am uitat strabunii !"

    Respect uploaderului care a pus filmul pe blog, sa ne traiesti mult si bine!

    C. Stefan


  17. Anonim Says:

    nu pot sa vad filmele decat care sunt puse in format de yotube da in rest nimic numic


  18. A DOUA DOMNIE!!!PRIMA A FOST IN 1448!!!PUNETI MANA PE ISTORIE INFANTILILOR!!! 1448-1456-1462-1476


  19. Unknown Says:

    Adevărat ei au fost adevărați președinți care mureau an lupta alături de popor nu târfele imune de acum care mor de beți prin cluburi și nun știu ce sa mai fure delapidare el


  20. Anonim Says:

    Bulearca.ro - Personal development from A to Z!! Success for all, business success, Relaxing Media, Autocontrol, Psychology, Marketing, Management, Horoscope, Astrology, Zodiac Compatibility, Funny Pictures, Funny Videos, Viral, Blogger, Vlog, Youtuber, Tutorials, Wallpaper,Wellness, Makeup, Beauty, Flower shop, Coffee Shop, Love true, Sex life, Lifestyle, Horoscope Love
    Sursa: www.bulearca.ro


  21. lilian nikky Says:

    Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.



  22. Unknown Says:

    Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , îl puteți contacta pe Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters