"Padurea Baciu, un Triunghi romanesc al Bermudelor"


Fenomenele paranormale din Pădurea Hoia-Baciu, prin complexitatea, ineditul şi frecvenţa cu care se manifestă, fac din această zonă un spaţiu unic, cel mai activ şi cel mai cercetat de specialişti la nivel mondial.

Pădurea Hoia-Baciu uimeşte mereu prin neobişnuitul fenomenelor care se petrec aici - apariţii OZN, sfere luminoase, forme geometrice zburătoare, lumini nocturne sau diurne colorate, apariţii umanoide stranii, forme nebuloase ciudate, materializări şi dematerializări, contorsionări de copaci în intervale de zeci de secunde, câmpuri mobile radioactive şi multe alte lucruri care ne sfidează înţelegerea...

Despre toate acestea veţi putea urmări în filmul documentar „Pădurea Baciu, un Triunghi românesc al Bermudelor” materiale video şi foto de excepţie, alături de mărturiile a doi cercetători care au studiat acest loc enigmatic de zeci de ani – domnul Prof. Univ. Dr. Adrian Pătruţ, preşedintele Societăţii Române de Parapsihologie şi domnul Cristian Mureşanu, realizator şi producător al emisiunii „Ştiinţă şi cunoaştere” (TVR Cluj).

Aşa după cum veţi constata, misterul din jurul acestor fenomene naşte, inevitabil, intrebări tulburătoare despre noi şi despre Univers, despre potenţialul nostru ca oameni şi despre potenţialităţile nelimitate ale Universului în care trăim. Un Univers pe care îl cunoaştem atât de puţin...

Daniel Roxin
13 Responses
  1. Doru Preda Says:

    Sunt fenomene paranormale cunoscute de serviciile secrete din toata lumea ........dar tinute "sub cheie " ...........pentru ca alttfel s.ar intoarce toate teoriile de pana acum privind viata pe pamant si legatura dintre viata spirituala si cea...materiala...



  2. Informer Says:

    Foarte interesant


  3. ioana Says:

    Oare cine suntem?


  4. Dragos Says:

    Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!


  5. dexro Says:

    Sincer eu m-am plictisit de padurea baciu... urmeaza sa vad figurine din acestea alergand pe strada maine


  6. beautyroom Says:

    Buna,

    Funland UNIREA si BEAUTYROOM.ro te invita sa participi la campionatul de
    biliard al blogerilor. Vezi detaliile de inscriere aici:

    http://www.beautyroom.ro/articole/timp-liber/funland-campionat-de-biliard-pentru-blogeri_51

    De retinut:
    - participarea este GRATUITA;
    - daca nu te pasioneaza biliardul poti sustine un prieten cu
    blogul/site-ul tau
    - TOTI participantii primesc PREMII (primele 4 locuri primesc premii
    consistente);
    - trebuie sa te inscrii pana pe 23 octombrie;
    - Va fi DISTRACTIE MAXIMA toata saptamana la Funland, asa ca veniti sa
    participati sau sa sustineti prietenii care participa!
    - poti participa cu inca 4 prieteni

    Premii oferite de Nuxe si Himalaya.

    Hai sa ne distram!

    PS: Primesti aceasta invitatie sub forma de comentariu pentru ca nu am gasit adresa de email. Ne cerem scuze!


  7. Anonim Says:

    foarte interesant pe Strada Simion Barnutiu


  8. Danko I. Says:

    Felicitari pt. realizatorii filmului dar pt. administratorii site-ului nota..., cea mai mica posibila!!! De ce? Pt. ca dupa ce astepti minute bune sa ti se incarce filmul si dai pe tot ecranul se pierde tot ce ti sa incarcat pana atunci...fuck-fuck the sistem!


  9. Anonim Says:

    Eu l-am vazut pe telefon,vezi,trebuie ca ai probleme cu pc-ul.


  10. Anonim Says:

    Interesant....


  11. Anonim Says:

    Nu se întâmplă nimic deosebit în pădurea respectivă. Locuiesc în cartierul de lângă pădure și am fost de sute de ori în zonă. Sunt povești. După cum spunea Pătrut la un moment dat, daca esti sceptic nu vezi nimic deosebit. Daca esti fricos, evident ca o sa ti se para cine stie ce chestie un semn paranormal. Daca esti schizofrenic, o sa auzi si voci. Si eu daca dorm in cort pot avea impresia ca zgomotul produs de o creanga rupta poate fi semnul prezentei unui animal. Asa e in padure in general, te poti simti si dezorientat si speriat de sunete, dar nu e nimic paranormal in asta. Poze cu efecte sau erori poate face oricine. Domnul Cristian Muresan este un jurnalist de nișă care exploateaza astfel de teme de la oznuri la teoria conspiratiei. Ba mai mult, am auzit ca castiga din excursii cu straini realizate in zona. Penibil. Nu imi plac excrocii. Ati vazut vreun studiu stiintific publicat de acesti domni despre asa zisele mistere??? Doar studiile si cercetarile se finalizeaza cu articole. Carti poate scrie oricine in regie proprie. Unii vor sa creada in paranormal, in mistere. Este felul lor de a da sens vietii.


  12. Anonim Says:

    Oare Erich von Daniken. o fi fost acolo?


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters