Nesfirsit - California Dreamin 2007


Denumirea originală: California Dreamin' Denumire: Nesfîrşit An: 2007
Gen: Comedy / Drama
Regizor: Cristian Nemescu
Autorul scenariului: Catherine Linstrum, Cristian Nemescu
Actori: Armand Assante, Jamie Elman, Razvan Vasilescu, Maria Dinulescu, Alexandru Margineanu
Durata: 02:28:21 Limba: Română cu secvente in engleza Tagline: I think we are in Romania, I guess
Despre film: Plot Un tren care transporta armament strategic pentru o interventie americana in Kosovo este blocat pentru cinci zile intr-un sat romanesc, in asteptarea unor aprobari oficiale solicitate de seful garii, un mafiot local cuprins de un curios exces de zel. Intimplarea reactiveaza o obsesie romaneasca veche din 1944, cind toata suflarea astepta venirea americanilor. Primarul satului se da peste cap pentru a le face sederea soldatilor americani cit mai placuta, organizindu-le chefuri cimpenesti si programe artistice, dar incercind de fapt sa-i cistige de partea lui pentru a-si regla socotelile cu seful garii. Fata acestuia din urma se indragosteste de unul dintre soldati, dar pentru ca nu stie engleza de fel, il ia pe unul dintre colegii ei de scoala, indragostit in secret de ea, sa-i traduca ce simte pentru american
3 Responses
 1. Anonim Says:

  pai,dar nu e tot filmul....


 2. Anonim Says:

  Prezentarea filmului este foarte proasta, facuta de o persoana care nu a inteles nimic din film.
  _Pacat ca nu se poate viziona filmul bine realizat,pina la sfirsit


 3. Anonim Says:

  daca as fi stiut ca nu se poate viziona pana la sfarsit, nici nu m-as fi apucat sa ma uit!... :-(


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters