Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006)
Partea 1-a


Partea 2-a


Partea 3-a


Partea 4-a


Partea 5-a


Partea 6-a


Partea 7-a


Partea 8-a


Partea 9-a


Partea 10-a


Partea 11-a


Partea 12-a


Partea 13-a


Partea 16-a


„Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii” se petrece intr-un cartier marginas al Bucurestiului, in ultimul an al epocii de aur, si este povestea lui Lalalilu, un baiat de 7 ani care isi imagineaza ca ne-a scapat de Ceausescu, si a Evei, sora mai mare a lui Lalalilu, care are astfel sansa sa-si aleaga viitorul.

Cannes 2006, premiul de intrerpretare feminina a sectiunii "Un certain regard"- Dorotheea Petre.

Regie: Catalin Mitulescu
Distributie: Dorotheea Petre, Timotei Duma
17 Responses
  1. Anonim Says:

    Pacat ca lipsesc partile 14 si 15


  2. Anonim Says:

    Chiar frustrant, nu se pot posta si partile lipsa?


  3. Tina Says:

    cand vedem filme noi?end


  4. Cristina Says:

    Cei interesati de filmul "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" regia Catalin Mitulescu ar putea sa
    cumpere dvd-ul pentru ca nu costa mult, imaginea este mult mai buna si in felul asta poate ii educam si pe cei din jurul nostru sa nu mai vizioneze filme piratate. Dvd-ul este disponibil in librariile Carturesti si pe site-ul www.metropolisfilm.ro la pretul de 35 lei.


  5. Anonim Says:

    In primul rand draga Cristina, pretul este 39.
    In al doilea rand, daca tot esti adepta vizionarii de filme (NE)piratate - atunci cum se face suflete ca esti aici si postezi comentarii???
    Sa fie vorba de un moral dublu, sau asa sa nimerit:-) ?
    In ultimul rand, modul de cumparare de la metropolis.ro, miroase ca a cumparare din targ la taraba, adica nu exista nici un fel de "online buy method".
    Sa intelegem ca ai vreo afinitate cu metropolis?


  6. Anonim Says:

    Cel care este "vinovat" de producerea si conceperea filmului ar trebui sa-mi plateasca daune pentru timpul pierdut cu asemenea "capodopera". Unul dintre cele mai idioate filme romanesti, prin comparatie- filmele lui Sergiu Nicolaescu par a fi candidate pentru Oscar. puke!


  7. Anonim Says:

    DL.Catalin,fericitarii,bine facut cu talent si dragoste de film si arta.Copiii joaca f. bine ,actorii super,imagine f.originalacamera de classa mondiala.Regia super,scenariu f.f original.Toata lauda de la un vechi colaborator al filmului RO.Cu stima va urez succes mai departe.VIC de Buftea.


  8. Anonim Says:

    Nu stiu ce credeti voi, dar eu m-am plictisit sa astept filme noi pe siteul asta, daca administratorul nu se ocupa de el, la ce l-a mai facut ? Sincer, un singur site care mai este activ pe internet si asre continut pur romanesc cu filme romanesti, este www.filmele-copilariei.blogspot.com . Vizitez acel blog de vreo 3 luni si este imposibil ca intr-o saptamana sa nu fie prezentat macar un nou film romanesc. Am vorbit cu adminu` si a spus ca ce a inceput vrea sa si termine. Deci va recomand acel site. Numai bine!


  9. Anonim Says:

    atasati , va rog, si celelalte 2 parti, respectiv, 14 si 15


  10. Anonim Says:

    fara partile 14 si 15 nu are ce cauta aici, mai bine l-ati da jos de pe site sa nu mai piarda lumea timpul vizionand un film fara sfarsit


  11. Anonim Says:

    Pai scopul e sa faca spectatorii curiosi si sa se duca sa cumpere dvd-ul :)


  12. Snoopymole Says:

    Dorotheea Petre este cu siguranta o actrita foarte buna. Baietelul care a jucat rolul fratelui este de asemenea foaret bun. Actrita in rolul mamei, sub orice critica.

    Pacat ca regizorul nu este la inaltime. Un film lipsit de profesionalism. Cateva scene foarte bune dar lipsa totala de armonie. Un amalgam de scene fara coerenta.
    Mai e mult de lucru in filmul romanesc.


  13. georgiana Says:

    Foarte frumos filmul .Felicitari !



  14. Anonim Says:

    Puteti gasi partile care lipsesc aici:

    http://www.youtube.com/watch?v=cs_7JbSMSt8&feature=relmfu


  15. Unknown Says:

    Nu va merg multe dintre filme....


  16. Arthur Says:

    interesant film dar lipseste cu desavarsire .Vai de capul lui sit de filme romanesti.Pe langa faptul ca nici nu gasesti toate filmele pe lista nici cele de pe lista nu sunt active .Vai de capu vostru


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters