A 20 a porunca


Denumirea: A 20 a porunca

Un film real despre ce a insemnat sa fii in rezistenta anticomunista, sa lupti, sa suferi si sa ai puterea de a te ridica. Iata o istorie a unui fost detinut politic care este acum profesor de sculptura in Brasov. Vizionare placuta!

2 Responses
 1. Daniel Says:

  Filmul se numeste A20-a Porunca? Nu am auzit de el, sper ca titlul e corect...!!!


 2. "Suedezu" Says:

  ACEST OM merita pensia marita ! ( macar atit...)Bietul ROMÂN....Si pe MINE m-au dus UNGURII ( in Hungaria) tot cam asa PRIMITIV (iN 2002), FARA SA FIU VINOVAT, urmarit de S(M)uedezi prin Interpol, cu un mandat GRESIT ( N-AVEAU cum sa stie Ungurii pentru ce si cum ?...Am cerut AJUTORUL aut. Diplomatice Rom. din Budapesta, la care N-AM PRIMIT NICI UN RASPUNS-2002 anul...)
  Multi oameni PATIMESC MUULTE PE PAMINTUL ASTA, UNII NEVINOVATI CU NIMIC, dar, v-a spun, popor SPURCAT SI RAU Ungurii...Si inca am avut "putin" noroc ca aveam si cetatenie Suedeza ( ei nefiind in UE la aceia vreme, o mai muiat-o...)
  DAR am intilnit FRATI ROMÂNI cu cetatenie Româna doar, care erau tratati ca SI CRIMINALI DE RAZOI...Iar eu, träit fiind din copilarie in Suedia, vedeam lucrurile altfel...N-AM SA UIT NICIODATA LUNA ACEIA !,cind au venit suedezii dupa mine, CREDEAM C-A VENIT D-zeu !...
  Am luat partea MULTOR Români, chiar si tigani...Ei m-au RESPECTAT...Mi-a fost mila de ei...n-aveau viitor...Cind am plecat au plins toti ca åleaca "Svédu"...Le-am lasat haine8de marca) tigari si O PARTE DIN SUFLETUL MEU ACOLO, IN inchisoarea MARKÓ...
  a
  Am muuulte de spus....
  FUCK THE WORLD !....( viata mea as SCHIMBA-O CU AL LUI Iisus, dar, ma-ntreb, OARE EL VREA ??....SI muuulti oameni stau inca nevinovati in asemenea conditii primitiv CA SI OMUL ASTA DIN FILM....
  Oda lui !=MARTIR TRAITOR=.


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters