Expresul de Buftea (1978)
1/2

 

2/2

 

Expresul de Buftea (1978)
Regia
Haralambie Boros
Cu Sebastian Papaiani, Jean Constantin, Dem Rădulescu
Gen film
Comedie

Durata
88 minute
Premiera in Romania
1978

Film de montaj, pentru aniversarea a 50 de ani de comedie romaneasca, utilizand fragmente din filme romanesti din perioada 1927-1977. Secventele de legatura - conversatiile unor calatori cinefili in drum spre studiourile cinematografice din Buftea - reprezinta aproximativ 40% din lungimea totala a filmului.

"Le suntem recunoscatori autorilor pentru reintalnirile cu marii actorii disparuti sau marii actori in viata. Le suntem foarte recunoscatori pentru efortul bun si binevoitor de a ne destinde cu orice chip si pe orice cale; pe calea comediei, pe calea musicalului, pe calea music-hall-ului, pe toate caile, pentru ca, daca ne uitam bine, un excelent moment comic vine dintr-un film politist." - Eva Sarbu - 1979 (Cinema)
1 Response
  1. Anonim Says:

    E foarte frumos - dar nu pot vedea partea a doua ! Poate cineva ajuta?


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters