Telegrame (1959)


Regizori:
Aurel Miheles
Gheorghe Naghi
Scenaristi:
Ion Luca Caragiale
Mircea Stefanescu
Imaginea:
Ion Cosma
Scenografia:
Liviu Popa
Muzica:
Mircea Chiriac
Genul:
Comedie

TELEGRAME, film realizat in anul 1959 de doi tineri regizori (pe atunci): Gheorghe Naghi si Aurel Miheles, pe baza unui scenariu inspirat din I.L.Caragiale si semnat de reputatul dramaturg Mircea Stefanescu. Acum, dupa jumatate de secol, “Telegramele” filmate ale lui nenea Iancu cu hazul lor homeric si cu satira lor corosiva vin la intalnire cu publicul romanesc mai proaspete ca niciodata, de parca ar fi fost scrise ieri. « Singura explicatie logica a longevitati si succesului acestui film nu poate fi decat una singura: ACTUALITATEA operei lui Caragiale prezenta in filmele noastre in general, dar mai ales in Telegrame » - sustine cu modestie regizorul Aurel Miheles.
3 Responses
 1. Anonim Says:

  Magistral !!! Daca ar fi trait nenea Iancu in zilele noastre......avea de unde se inspira,slava Domnului !


 2. Anonim Says:

  Este a 9-a oara (pe ziua de azi) cand incerc sa vad un film pe FileBox.ro si a 3-a oara cand incerc sa urc un commentariu aici pentru mustrarile de rigoare!
  Chestia asta e de toata jena! Pacat de creierul ala care a gandit aceasta idee de a urca filme romanesti vechi pe net!
  In rest... ma chinui sa vad cele 23 de filme care se deschid cu player-ul de KK FileBox...


 3. Anonim Says:

  ce are domnule de nu merge cu fileBox.ro am incercat toata ziua sa vad si eu un film romanesc


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters