Fratii Jderi (1974)


Dupa romanul lui M Sadoveanu

Regie: Mircea Dragan
Distributie: Florin Piersic, George Calboreanu
4 Responses
  1. Anca Postea Says:

    Superb film, superb roman, superb domnitor si Sfant. Superba idee de a pune filmele romanesti pe internet. Avem nevoie sa ne acceptam trecutul, prezentul si compatriotii, avem nevoie sa sporim aprecierea si respectul fata de tara noastra si de poporul nostru - alta cale nu exista pentru a progresa. Cinematografia este unul din mijloacele prin care putem face asta.


  2. Anonim Says:

    Stimatii proprietari ai acestui Site ,sunt rugati insistent sa dea jos linkurile de la filmele :BALTAGUL-FRATII JDERI si DUMBRAVA MINUNATA.
    Sunteti in flagrant delict cu drepturile ce revin din Legea Dreptului de Autor nr.8/1996.
    Familia marelui autor roman Mihail Sadoveanu


  3. Anonim Says:

    Nu cred ca marele autor Mihail Sadoveanu sa-r impotrivi difuzari filmului catre romanii pe gratis din moment ce sa realizat de catre ei si pentru ei.Si cred ca foamea din gitul vostru care nu-l mai satura dumnezeu,va face sa cereti drepturile de autor.Lege este proasta si facuta de niste idioti fara nici un fel de respect pentru poporul roman pribeag prin lume, din cauza lor, si giturile umflate cu furaciunile facute din avutia si munca poporului cu sudoare si sacrifici.Sa va dea dumnezeu voua si celor in cauza si singelui vostru blestemele femei din film.


  4. Anonim Says:

    Ce sait de cacat nu arata nimic dece il mai tineti?


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters