Moş Ion în Cosmos (1993)


Mos Ion in Cosmos. (Studioul: "Buciumul".)
Anul: 1993.
Limba: Română.
Calitate: TVRip.
Format: mov.
Durarata: 00:11:17.
Scenariul: Igor Grosu .
Regia:Tataru Tudor.
Imaginea:A.Vasiliev .
Scenografia:Valentin Curdu .
In rolurile principale:
Tabirta Vasile — mos Ion,
Elena Ribceac,
Gheorghe Olarescu .

Realizat in cadrul Studioului de filme folclorice si de comedie "Buciumul".

Unui extraterestru i s-a defectat racheta si el a aterizat in gradina unui taran din Moldova care l-a pus la masa, l-a cinstit cu un pahar de vin. Ospitalitatea moldoveneasca l-a facut pe extraterestru sa-si schimbe parerea despre paminteni. Sfirsitul lumii se amina…
2 Responses
  1. Simona Says:

    Vreau sa difuzaz pe un post tv local filme romanesti. Ma puteti ajuta cu o persoana de contact care poate sa ma ajute in acest sens?
    Multumesc frumos. Simona


  2. miranda Says:

    Hehehe,
    Asta imi aduce aminte de un film cu Luis De Funes: Soup ou Choux.


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters