Mircea cel Batran (1989)


Pe fundalul epocii istorice de glorioasa amintire, autorul filmului brodeaza o poveste in care vestitul de mai tarziu Vlad Tepes este vazut in ipostaza de copil inteligent si favorit al voievodului Mircea.

Regie: Sergiu Nicolaescu
Distributie: Sergiu Nicolaescu, Ion Besoiu, George Alexandru
5 Responses
  1. PIDARU Says:

    PUTINE CUVINTE PENTRU UN DOMNITOR ATAT DE MARE


  2. Anonim Says:

    ...film urias!
    Sa va de-a Dumnezeu sanatate pentru aces site...E bine ca e "moca" - nu toata lumea are bani - dar eu va sugerez sa cereti bani de la cei care au! macar pentru siguranta ca acest site va ramine pe GOOGLE multi ani de acum inainte...

    D. Paval


  3. alexandra Says:

    o alta capodopera a lui sergiu nicolaescu care a iubit istoria acestei tari .un alt mare domnitor care a iubit aceasta tara si alaturi de soldatii sai a tinut piept multor dusmani ai vremii .acum nu se mai invata istoria tarii nici la ora de istorie nu mai zic sa faca cineva filme pe aceasta tema.un alt mircea cel batran si chiar un alt sergiu nicolaescu nu vom mai avea noi romanii vreodata.multumesc mult si eu celor care ne dau posibilitatea sa urmarim aceste filme cu mari domnitori ,mari actori , mari regizori.


  4. Anonim Says:

    vrem sa vedem cat mai multe filme istorice sau despre istoria tari noastre si de aceea va multumi-m celor care le posta-ti pe acest site


  5. Anonim Says:

    Traducerea lasa destul de mult de dorit!

    Marius


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters