Terminus Paradis (1998)


In rolurile principale: Dorina Chiriac, Costel Cascaval, Gheorghe Visu, Victor Rebengiuc, Razvan Vasilescu

Gen: Drama

Despre film: Mitu (Costel Cascaval) e porcar. Intr-o zi, cand se intoarce acasa o vede pe Norica (Dorina Chiriac), chelnerita la o taverna de pe sosea. Se indragosteste fulgerator, dupa ce fata ii tine piept la bautul unei sticle de vodca. Cei doi decid sa ramana impreuna, in ciuda proprietarului carciumei stradale si a ordinului de chemare pentru satisfacerea stagiului militar. Tanarul dezerteaza ca sa se intalneasca cu femeia iubita. Iar toata politia militara este pe urmele lui. Cei doi tineri se casatoresc intr-o bisericuta aflata printre flori si dune, undeva pe drumul spre mare. Un ofiter (Gheorghe Visu) il convinge sa se predea. Aflati intr-un marfar, cei doi discuta ca niste prieteni. Mitu ii arata militarului ce s-a intamplat, dar garzile speciale de afara cred ca vrea sa-l omoare pe ofiter si deschid focul. Cei doi sunt omorati, iar Norica, peste exact noua luni, se intoarce in gara minuscula si porneste pe jos, printre dealurile insorite spre bisericuta lor. Are in brate un copil ce trebuie botezat.
3 Responses
  1. Anonim Says:

    Super!
    Merita vazut.


  2. carmenutza Says:

    foarte frumos filmul nota 10 dorina chiriac si costel cascaval


  3. Anonim Says:

    nu inteleg de-ce nu scot din lista filmele,carenu maisunt disponibile si daca sunt de vina blogarii asa cum mi s-a spus de atatea ori, dece nu le da un sut in...


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters