Noi, cei din linia intai (1985)


Filmul urmareste dramaticele momente prin care au trecut batalioanele Armatei Romane care s-au aflat in linia intai in ultimele faze ale celui de-al doilea Razboi Mondial.

Regie: Sergiu Nicolaescu
Distributie: Sergiu Nicolaescu, Ion Besoiu, Mircea Albulescu
7 Responses
  1. radu Says:

    bravo un film excelent pe masura regizorului sa nu uitam trecutul tari sa nu ne uitam eroii mii de laude pt toti actori nostri de elita care au jucat bravaaaaaaaaaaaaaa lor


  2. Anonim Says:

    un trecut glorios


  3. carstea horia-mioveni ARGES Says:

    DA UN FILM DEOSEBIT CE DEMONSTREZA INCA ODATA PROFESINALISMUL STRALUCITULUI REGIZOR SERGIU N .BRAVO MAESTRE AI PREZENTAT IN TOATE FILMELE DOMNIEI TALE ISTORIA POPORULUI NOSTRU ,CRED CA SUNTETI UNIC SI CE PACAT CA GENERATIILE DE REGIZORI NOI NU AU IN PROIECTELE LOR CINEMATOGRAFICE IDEEA DE PATRIE ,ROMANIA,NEAM SI TARA.


  4. Anonim Says:

    de acord cu domnul HORIA


  5. SANDU B. din Galati. Says:

    - DACA MAI ERA NECESAR , PTR. O DEMONSTRATIE A TALENTULUI REGIZORAL SI ACTORICESC AL D-LUI SERGIU NICOLAESCU. UN FILM ISTORIC FOARTE PUNCTUAL,CU MICI EXEPTII,DATORITA REGIMULUI COMUNIST CARE CONDUCEA TARA LA ACEA VREME. UN FILM EXCEPTIONAL CA DE ALTFEL TOATE FILMELE REALIZATE DE REGIZORUL SERGIU N. SUNT UN FAN AL FILMELOR REALIZATE DE DONIA SA , INDIFERENT DE GEN.


  6. SANDU B. din Galati. Says:

    FELICITARI REGIZORULUI SERGIU N. , ACTORILOR SI PERSONALULUI AUXILIAR CARE AU PARTICUIPAT LA REALIZAREA ACESTUI FILM DE SUCES. UN SINCER BRAVOOO. SI OMAGII ACTORILOR CARE NU MAI SUNT IN VIATA LA MOMENTUL ACESTA. DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE ! ... COLEA RAUTU; EMIL HOSU; ... ETC.


  7. ibmdaniel Says:

    nenea admine unde e filmu asta bre neica?


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters