Cetatea ascunsa (1987)

Titlul original: Cetatea ascunsa
Genul: Film pentru tineri
Regia: Adrian Petringenaru
Scenariul: Constantin Chirita / Adrian Petringenaru

Actori: 
Razvan Baciu
Alina Dumitrescu
Andrei Guran
Horatiu Medvesan
Robert Enescu
Runa Petringenaru
Ilarion Ciobanu
Ovidiu Iuliu Moldovan
Stefan Velniciuc
Victoria Ruskin
Companii producatoare: Casa de filme nr. 5
Imaginea: Alexandru Groza
Scenografia: Mircea Ribinschi
Muzica: Cornelia Tautu
Tara: Romania
Detalii tehnice: 96 min, Color
Data premierei mondiale: 09 Noiembrie 1987
Data premierei in cinematografele din Romania: 09 Noiembrie 1987
Sinopsis: Aflat la munte in vacanta de iarna, un grup de copii merge spre cabana Izvorul Cerbului pentru a intalni un arheolog. Ei spera ca acesta sa-i ajute sa partipe la lucrari arheologice in vara. Surprinsi de viscol si cautand sa se adaposteasca, copiii descopera intamplator o intrare tainica intr-o cetate medievala care se va dovedi plina de capcane
2 Responses
  1. Anonim Says:

    frumos si bine de vazut ceva placut.


  2. Anonim Says:

    Datorita acestui film ,difuzat de A1 intre 0200-0300AM am dat peste acest site!Chiar vroiam sa revad filme din copilaria mea!Succes in continuare!Sper sa nu va opreasca isteria asta cu "Drepturile de Autor"!


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters