Hanul dintre dealuri (1988)

Regizor: Cristiana Nicolae Scenaristi: Cristiana Nicolae Ion Luca Caragiale Genul: Fantezie / Drama 

Pentru a obţine un titlu nobiliar, polcovnicul Iordache, un proaspăt îmbogăţit, alege ca soţ pentru fiica sa Kira pe nobilul scăpătat Ştefan. În drum spre conacul lui Iordache, Ştefan se opreşte la hanul lui Manjoală, unde descoperă o lume misterioasă şi se îndrăgosteşte de o hangiţă. Ofensat, Iordache îl duce pe Ştefan la un schit după care dă foc hanului. Hangiţa piere în flăcări. Căsătorit apoi cu Kira, Ştefan va duce o viaţă monotonă.

Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters