Duelul (1981)


Unul din cunoscuta serie de 5 filme cu Comisarul Moldovan. Comisarul Moldovan trebuie sa rezolve cazul unei spargeri operate in momentul deschiderii seifului de la banca in care se afla contul miscarii legionare. Sub aparenta unui profesor de sport, comisarul reuseste sa se apropie de singurii martori involuntari ai spargerii, trei copii ai strazii. Doi dintre ei sunt insa lichidati, Moldovan isi da seama cine este faptasul, dar si pentru cine lucreaza acesta.

Regie: Sergiu Nicolaescu
Distributie: Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinica, Jean Constantin, Amza Pellea, Ilarion Ciobanu, Sebastian Papaiani, George Mihaita, Colea Rautu, Stefan Mihailescu-Braila, Ion Ritiu, Ovidiu Iuliu Moldovan
4 Responses
  1. Edi Says:

    Da' oare de unde o fi furat Ileana Popovici asta muzica la _Revansa_ si la Duelul_'~ai? Ca la _Nea Marin miliardar_ a furat-o de la Jeff Wayne _War of the Worlds_.

    Durere si la Nicolaescu sa faca in 1981 film cu copiii strazii, chiar daca erau din 1939. In seria asta de 5 filme, cronologia e aproape inversa. Ma intreb daca Nicolaescu mai avea de gand sa faca ceva cu comisarul pana in 1989 si daca da atunci de ce n-a facut-o. De la _Duelul_ la _Supravietuitorul_ e un salt cronologic urias, de data asta in sensul curgerii timpului, insa mai bine il pastra pe comisar acolo unde il lasase ultima data, in loc sa-l faca jucator de noroc.


  2. Anonim Says:

    oare mai este vreun film romanesc cu copii ucisi cum e asta, si daca da, cum se chiama???? Va rog sa-mi spuneti


  3. Anonim Says:

    Imi pare rau, comentariul filmului contine o greseala. Filmele cu comisarul Moldovan sunt doar patru, din care unul (Supravietuitorul) e realizat dupa 1989. Cred ca se face confuzie intre comisarul Moldovan si comisarul Miclovan, cel din seria "Cu mainile curate".


  4. Anonim Says:

    Daca ati fi fan Sergiu Nicolaescu si cautati pe net,muzica seamana cu cea a lui Morricone( daca sunteti cinefili si va spune ceva Clanul Sicilienilor sau seria cu Clint Eastwood),asa ca lasati-o pe Ileana Popovici in pace !!!


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters