Campioana (1990)

Campioana (1990)
Regia: Elisabeta Bostan
Scenariul: Vasilica Istrate
Imaginea: Ion Marinescu
Actori:
Izabela Moldovan, Mircea Diaconu, Carmen Galin, George Mihăiţă, Alina Izvoranu, Diana Lupescu, Luminiţa Gheorghiu, Maria Ploae, Ileana Stana Ionescu

Corina Tănase (Izabela Moldovan) este o tânără gimnastă foarte talentată dar lipsită de voinţă, Ion Mitran (Mircea Diaconu) este un antrenor perseverent care crede cu tărie în succesul Corinei, Lili Popescu (Carmen Galin) este o antrenoare care se crede de neânlocuit, personaje principale ale unei poveşti aproape de realitatea cantonamentelor tinerelor gimnaste pentru care obţinerea performanţei înseamnă pierderea copilăriei.
5 Responses
  1. Anonim Says:

    O eroare destul de grava in film: la final, cand Corina castiga concursul, se intoneaza imnul Romaniei de dupa revolutie (adica "Desteapta-te romane!') si in acelasi timp detinatoarea locului 3 in acel concurs vine din RDG, care nu mai exista in acea vreme.


  2. Razvan Says:

    @Anonim: RDG a existat ca stat pana in octombrie 1990, deci nu este nici o greseala in film.


  3. Porno Says:

    Film extraordinar !


  4. Anonim Says:

    Asa este -Desi zidul Berlinului a cazut in 1989, RDG a existat pana in octombrie 1990.
    Anonim spune numai prostii.


  5. Anonim Says:

    Eu nu pot viziona filmul...
    Vă rog, faceți ceva!


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters