Pacala (1974)


Maestrul comediei romanesti, Geo Saizescu, reuseste in acest film sa dea viata personajului snoavelor populare romanesti, sa dea o imagine atemporala si plina de umor a satului romanesc, sa-i aduca lui Sebastian Papaiani statutul de vedeta.

Regie: Geo Saizescu
Distributie: Sebastian Papaiani, Ion Besoiu, Stefan Banica
2 Responses
  1. Anonim Says:

    Nemaipomenit. In prag de Revelion sa descopar aceste minunatii de filme si de basme pe care romanii le-au ecranizat cu atata truda si inteligenta ,si in care au strecurat cate o bucatica din ei insisi.
    Pacat ca in strainatate nu ajung pentru a da buna nota care ne lipseste.
    Oricum sunt fericita ca emotiile de a fi roman nu dispar cu trecerea timpului sau cu pentrecerea anilor in afara tarii.


  2. Edi Says:

    Apaca Pacala asta in prima parte ii cam ca un fel de The Pied Piper of Hamelin'~ai!


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters