La bani, la cap, la oase (2010)


Comic, sexy, alert şi surprinzător, filmul La bani, la cap, la oase este o comedie poliţistă în care doi recuperatori, unul român şi celălalt basarabean, sunt implicaţi fără voie în jefuirea unei maşini bancare. 

Fără a şti una de cealaltă, mai multe persoane plănuiesc concomitent acest jaf: un rus, traficant de arme ascuns sub identitatea unui om de afaceri, un albanez, capul unei reţele care se ocupă de droguri, o tânără funcţionară bancară ce caută un mod deştept pentru a-şi plăti datoriile şi, peste toţi, o mare escroacă ce trage sforile din ascunzătoarea pe care şi-a creat-o într-o mănăstire. Prea de treabă pentru meseria pe care o practică, "Harpon" şi "Baptistu" sunt folosiţi de fiecare din jefuitori până în momentul când se deşteaptă şi hotărăsc să "recupereze" banii băncii chiar în folosul lor.

Pentru a reuşi, sunt nevoiţi să bată palma cu unul dintre concurenţi: îndrăzneaţa şi atrăgătoarea funcţionară bancară. În final, în cu totul alt mod decât au plănuit, fata şi cei doi bărbaţi dau lovitura şi lasă să se înţeleagă că, pe viitor, vor forma un trio redutabil. Personajele sunt colorate si dinamice, de la masculi feroce, la banditi cu suflet, tantalai simpatici si escroace super sexy. 

Umorul debordant al replicilor si al situatiilor e insotit de surpriza si absurdul pe care intriga le propune, iar tonul relatarii este zeflemist", se arata in comunicatul de prezentare al filmului. Din distributie fac parte Ovidiu Niculescu, Zane Jarcu si Gratiela Teoharie, regia apartinand lui Cristian Comega. Pelicula "La bani, la cap, la oase" face parte din portofoliul Domino Film, alaturi de productiile "Restul e tacere" , "Filantropica" sau "Asfalt Tango".

Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters