Legături bolnăvicioase (2006)


Regia
Tudor Giurgiu

Cu Maria Popistasu, Ioana Barbu, Tudor Chirilă

Gen
Drama

Durata
85 minute

Premiera in Romania
07.04.2006


În luna februarie (2006), Legături bolnăvicioase a fost prezentat în premieră mondială absolută în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, în secţiunea Panorama.


IUBIREA LASĂ URME.
Scenariul filmului are la bază romanul omonim al scriitoarei Cecilia Ştefănescu, care este şi co-scenaristă, alături de Răzvan Rădulescu. Legături bolnăvicioase tratează un subiect incitant, o poveste de dragoste neobişnuită situată în lumea unor tineri 'debusolaţi', care traiesc sentimente contradictorii. Ei încep să exploreze misterele dragostei şi învaţă să suporte rănile provocate de iubire.

Triunghiul amoros este format din Maria Popistaşu (cunoscută din filme precum multi-premiatul "Sex Traffic" - 8 premii BAFTA câştigate din 9 nominalizări), Ioana Barbu (proaspăt absolventă a UNATC-ului, aflată la primul său rol de lungmetraj) şi Tudor Chirilă (liderul formaţiei “Vama Veche”). Pe lângă cei trei protagonişti, din distribuţia filmului mai fac parte şi alţi actori de renume precum Cătălina Murgea, Mircea Diaconu, Virginia Mirea şi Tora Vasilescu, cât şi nume celebre din showbiz-ul românesc: Mihaela Rădulescu şi Dragoş Gărdescu, alias Puya.

Din echipa de filmare au făcut parte nume binecunoscute atât din cinematografie, cât şi din teatrul românesc. Imaginea filmului este semnată de Alex Sterian, unul dintre cei mai apreciaţi operatori români, având la activ numeroase producţii artistice străine şi clipuri publicitare.

Decorurile au fost realizate de Adriana Grand, un scenograf cu o activitate remarcabilă în teatrul românesc.
6 Responses
  1. Momo Says:

    nu merge filmul :(


  2. Unknown Says:

    Filmul nu functioneaza,deci nu se poate viziona!


  3. Anonim Says:

    Puteti sa verificati ce se intampla? Nu merge... Vad ca sunt postari mai vechi care afirma ca nu merge... Daca nu se poate rezolva, eliminati linkul...


  4. Edi Says:

    Uitati aici linkul la prima parte din zece cu subtitrare in engleza si dupa aceea mergeti din una in urmatoarea. Mai exista si un set de parti fara subtitrare, dar e si incomplet si si cu discontinuitati si suprapuneri intre ele:

    http://www.youtube.com/watch?v=O57NPVDiVIs


  5. Anonim Says:

    edi, linkul oferit de tine a fost scos din pacate...stie cineva unde se poate vedea tot filmul, pe youtube apare pana la partea 9....linkul de aici ar trebui scos ca sa nu mai deruteze lumea


  6. Anonim Says:

    Uite aici un link unde poate fi vizionat prima parte a filmului. Intrati pe el si din acest video mergeti in celelalte
    http://www.dailymotion.com/video/x9r78f_love-sick-part1_fun


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters