Am o idee (1981)


Film romanesc intreg (continuarea filmului Totul Pentru Fotbal 1978)
Regizor: Alecu Croitoru 
Actori : Jean Constantin Jean Constantin Dem Radulescu Horatiu Malaele Stela Popescu Rodica Popescu Bitanescu

Descriere: Echipa de fotbal a unui orășel este retrogradată și ajunge în divizia a treia...așa că, un gol al oricăruia dintre jucători, natural, o va readuce în divizia a doua. Capul acestei "operații" este Tovarășul Zmeu care "are o IDEE" de fiecare dată când este nevoie. În loc de un antrenor, angajează patru antrenori și înființează clubul FEMINA din soțiile jucătorilor pentru a sprijini bunul demers al fotbaliștilor atât la antrenamente cât și acasă.Când totul e gata, o "comisie" sosește din capitală la o petrecere și, pentru a vedea cât de mult este angajat orășelul la promovarea echipei de fotbal. Sfârsitul va fi dramatic, dar și în același timp, plin de amuzament pentru audiență.

Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters