Pisi Pisi Pam Pam (2008)
1/4


2/4


3/4


4/4


Pisi Pisi Pam Pam (2008)
Regia
Andrei Sota
Cu Alex Gatstramb
Durata
30 minute

Sase tineri, intr-o noapte plina de aventuri. loredana il prinde pe Denis inseland-o cu colega de apartament si ii fura masina ca sa se razbune. Merge la o petrecere unde il intalneste si-l seduce pe Andu cu care pleaca impreuna la mare...
5 Responses
  1. Anonim Says:

    nu aveti nici o treaba cu actoria


  2. Anonim Says:

    Este un film mizerabil. Ar trebui sa va fie rusine !


  3. Anonim Says:

    JENANT! Film cu prosti,despre prosti, pentru prosti. Filmul asta insulta inteligenta.


  4. Cata Says:

    level up people


  5. Saxon Says:

    Vai de steaua lor! Am vrut sa rad de ei dar n-am putut de nervi. Parca-s la o sceneta din aia imbecila de la scoala. Astia nu dau probe cand sunt selectionati? N-au regizor? Dialoguri cretine, nimic natural, bruneta aia mica de la inceputul filmului parca recita o poezie cand zice ca trebuiau sa se duca la mare iar ala de langa ea nu e bun nic de reclame la medicamente compensate. Am vazut fix 2 minute si gata.


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters