Oameni pe străzi (2002)
1/3


2/3


3/3


Oameni pe strazi / Dumitru Grosei / 2002 / Bucuresti
Filmul Oamneni pe strzi are drept motto, cuvintele Sfântului Apostol Pavel: Dumnezeu i-a ales pre cei slabi și pre cei simpli, pentru ca să îi infrunte pre cei tari ai lumii acesteia. Prin acest film mi-am propus să focalizez atenția opiniei publice, asupra unor ființe umane, pe care le putem vedea la tot pasul într-un mare oraș, cum este de pildă Bucureștiul în acest caz, dar pe care puțină lume îi observă, dar și mai puțină este capabilă să pătrundă istoria dramatică, tragică sau chiar de multe ori, tragi-comică, ce se ascunde dincolo de chipul acestor oameni. Iar cei ce par a fi puternicii lumii acesteia, sunt poate mai slabi decât mulți dintre oamenii ce îi vedem în acest film, tocmai pentru că și-au pierdut și ultimul dram de umanitate, pe care, dimpotrivă, îl găsim la unii din acești oameni, în aparență slabi, dar tari prin dragostea față de semeni și față de Dumnezeu, ce încă și-au păstrat-o, în pofida marilor zguduiri prin care au trecut.
6 Responses
 1. Pacman Says:

  Ar trebui sa ghidul de Pac-Man în tub si sa manânce sau sa evite toate lucrurile, care se îndreapta spre tine, nu exista structuri incurcat labirint, care de fapt nu face jocul mai putin provocator. La fel ca în PacMan vechi, ar trebui sa evite fantome si sa manânce produse alimentare, ceea ce face ca fantomele comestibila si va va aduce puncte în plus! 2. Cornel Says:

  Daca as avea o putere de la dumnezeu as strange pe toti saracii de pe strazii si as face un camin cu o mica gozpodarie pt ei si eas face pe toti fericiti ca dumnezeu nu nea aruncat pe strazii nea ajutat sa traim frumos dar uni care le vor raul sincer acea persoana nu ar mai trebui sa mai traieasca dupa cate am vazit la toate imaginele astea este si o persoana care vinde minciuni la coltu strazii si el ne spune noua de de codul penal al cersatoriei mai bn sa taca din gura ca nu stye ce azi ce o fi maine da pacat ca nu avem si noi sprijin din partea altor persoane care near putea ajuta sa facem tara frumoasa Va mulumim


 3. Cornel Says:

  cornel.gabara@yahoo.com aceasta este adressa la care ma puteti conctata pt ori ce vintualitate care vor si au suflet sa ajutam oamenii strazii


 4. Anonim Says:

  intrati pe un site de torrente forte bun http://www.sharefilles.ro/


 5. Anonim Says:

  Daca voi credeti ca asta este ROMANIA VA INSELATI !!! TICALOSILOR CARE ati facut chestia asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters