Râdeţi ca-n viaţă (1983)
1/9


2/9


3/9


4/9


5/9


6/9


7/9


8/9


9/9


Râdeţi ca-n viaţă(1983)


Filmul regizat de Andrei Blaier aduce în prim-plan povestea a trei foşti delincvenţi, trimişi pe şantier sub pretextul “recuperării morale”. Totuşi ei dovedesc a avea o coloană vertebrală mult mai fermă decât unul dintre cei care ar trebui să fie un exemplu pentru ei. Foştii delincvenţi reuşesc să dea o lecţie de viaţă de neuitat unui matur care se face vinovat de o gravă iresponsabilitate în relaţii sentimentale, astfel că, în cele din urmă cei trei se dovedesc mult mai serioşi decât par a fi.


Regia: Andrei Blaier
Cu: Gheorghe Dinică, Oana Pellea, Stelian Nistor, Violeta Andrei, Alexandru Repan
Gen film: Drama

Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters