În memoria veteranilor primului război mondial
Partea 1


Partea 2


Partea 3


Partea 4


ORDIN DE LUPTA IMPOTRIVA UITARII - este un film produs de Studioul Cinematografic al Armatei Romane. Sper ca acest film sa reprezinte pentru tanara generatie o adevarata lectie de istorie si de patriotism, asta daca vor avea rabdare sa vizioneze tot filmul si atunci cand vor vedea pe strada un batranel, un veteran de razboi care-si poarta cu mandrie decoratiile, sa plece capul in fata lui. Sa nu-i uitam pe cei care si-au facut un crez din deviza PE AICI NU SE TRECE.......... si nu s-a trecut. Marturie stau bataliile de la Marasti, Marasesti si Oituz, marile batalii ale neamului nostru. Inainte de a incepe sa-i comemoram pe tinerii veterani ai Armatei Romane, care lupta in prezent in nisipurile Afganistanului sau mai aproape de noi, in Balcani, sa cinstim asa cum se cuvine pe adevaratii veterani ai Armatei Romane, veteranii Marelui razboi de intregire nationala.
5 Responses
 1. Anonim Says:

  revoluVa multumim pt ca nu ne lasati sa uitam din ce eroi bravi ne tragem seva noastra romanesca .
  Va multumim ca ne aduceti aminte ca nu suntem un neam de rromi si manelisti .
  Va multumim ca ca sunteti eroii nostrii si ar trebui date aceste filmulete in loc de reclame la TV in loc de prostiile la care trebuie sa ne iutam .
  Ar trebui si copiii nostri sa le vada in loc de reclame sa vada din ce seva ne tragem puterea de a merge mai departe, ca lor le este rusine cu Romania , si ne sperie gandul ca nu vor mai vrea sa locuiasca pe aceste meleaguri mioritice, ei vad alte tari care isi respecta poporul si isi doresc respect dar nu isi da seama ,ca traiesc in confuzie si in alte tari nu vor fi niciodata ei ca neam respectati , si atunci , ma gandesc cu minte de “femeie proasta” ca ar trebui sa ne respectam si noi cum se cuvine eroii ,si respectand-ui pe ei ne respectam pe noi.


 2. edituramateescu.wordpress.com Says:

  Minunata idee! Felicitari!


 3. mihailmaster Says:

  Multumim Dan. Chiar in viitorul apropiat vom posta filmul!


 4. Anonim Says:

  superb...sper prin asta sa putem restaura mai multe monumente din primul si al doilea razboi mondial


 5. anonimus Says:

  Frumos...ar trebui sa fie prezentate si in scoli..sa vada tinerii de azi,cat de mult inseamna sa iti iubesti tara.


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters