Filantropica (2001)


Partea 2-a


In Bucuresti, a iesi in oras sambata seara la bratul unei femei frumoase e o investitie financiara riscanta. Ovidiu (Mircea Diaconu) modest profesor de liceu, nu si-ar putea-o permite.Si totusi trebuie, caci s-a indragostit pana peste cap de Diana (Viorica Voda), o mica sirena de 20 de ani cu veleitati de manechin.

Regie: Nae Caranfil
Distributie: Gheorghe Dinica, Mircea Diaconu, Mara Nicolescu
5 Responses
  1. Anonim Says:

    Dv. prezentati de fapt un catalog al filmelor romanesti si doar atat ,nu si filmul. Sunt cateva filme care exista pe acsest siti si acestea pe cale de disparitie. atunci se naste o intrebare care este justificarea prin care voiti s-a promovati filmul romanesc dupa cum spuneti?


  2. Anonim Says:

    Cum anume gazduiti aceste filme romanesti ,asa fara un contract juridic legal si le difuzati cind vreti ? in ultimul timp s-a redus nr. de filme justificand ca cei care posteaza sunt de vina.propun eliminarea acestor personaje din siti.


  3. Anonim Says:

    Ila infinit, negativ.


  4. Anonim Says:

    Unde sunt toate aceste filme care erau in acest catalog? aufost retrase smechereste si taxabile daca cineva doreste s-a vizioneze unul din aceste filme puse la dispozitia utilizatorilor nu mai poate vazut.


  5. Unknown Says:

    Fiti amabil,unde e filmul?
    Am urmarit cu mare placere si bucurie doua dintre filmele postate de dumneavoastra ( Rapirea Fecioarelor si Tinerete fara Batranete)cu actorii copilariei mele.
    Ma bucur foarte mult pentru ca am gasit acest site si mi-am putut revedea filmele favorite.
    Dupa fiecare film m-au podidit amintirile care mi-au reincalzit sufletul si m-au facut sa uit pentru o vreme de vremurile reci si fade pe care le traiesc, aproape fara o cultura sanatoasa.
    Dupa ce am gasit site-ul regretatului domn Pruteanu, am revazut si filmele noastre... ma simt mai aproape de adevarul nostru; nimic in comun cu, Comunitatea asta europeana in care pe zi ce trece am senatia ca totul este bagat ca intr-un malaxor si facut varza... Singur lucru ce conteaza fiind de fapt banul.
    Va multumesc inca odata pentru acest site cu filmele noastre romanesti si va doresc acum de sarbatori
    Sarbatori Fericite!
    si Dumnezeu sa protejeze tara noastra si pe noi toti oriunde am fi!!


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters