E pericoloso sporgersi (1993)

Denumirea: E pericoloso sporgersi 
Anul (1993)
Regia
Nae Caranfil
Cu George Alexandru, Nathalie Bonnifay
Gen film
Comedie
Durata
104 minute
Premiera in Romania
1993

Trei viziuni ale aceleiasi povesti, vazuta de fiecare data de un alt personaj - doi barbati si o femeie - cu frustrarea sexuala drept numitor comun. Intr-un orasel de provincie de la granita cu Iugoslavia o trupa de teatru vine in turneu. Cristina (Nathalie Bonnifay) se viseaza actrita, se indragosteste de actorul Dino (George Alexandru), dar trebuie sa se casatoreasca cu Horatiu (Marius Stanescu), care face armata in acelasi oras.
Filmul este conceput in 3 parti: Eleva; Actorul; Soldatul.
2 Responses
  1. Anonim Says:

    very nice:):) merita sa il vedeti.


  2. Anonim Says:
    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters