Burebista (1980)


Film istoric

Regie: Gheorghe Vitanidis
Distributie: Ion Dichiseanu, George Constantin, Emanoil Petrut, Alexandru Repan, Ernest Maftei, Ovidiu Moldovan, Serban Ionescu, Ioana Bulca
23 Responses
 1. Anonim Says:

  cel mai prost filom


 2. Edi Says:

  Da' de ce, '~ai, onanime?


 3. emil Says:

  tare prost esti, tu, bai Anonime. Si de ce nu iti dai numele???


 4. Anonim Says:

  Bai canibalule, asta e istoria noastra,astea sunt adevarate grele filme, manelistule!


 5. Anonim Says:

  saracutul de tine ,dar esti foarte anonim in locul tau as fugi pana mi-as pierde numele ,asta este istoria romanilor nu a manelistilor


 6. Anonim Says:

  este un film bun


 7. Anonim Says:

  Aceasta fresca redata cu multa arta atit in miscare cit si cu sunete care iti misca toate simturile trezindu-ti mindria de a fi un adevarat romin merita sa fie vazuta de acei oameni adevarati si nu de aceia care ne conduc astazi ,niste picmei nelegiuiti si fara verticalitate.


 8. Templierul Says:

  Unul din filmele proaste. Burebista e transformat intr-un Ceausescu avant la lettre, cu un discurs sforaitor dupa alt discurs sforatoitor. Interesante scenele de lupta, dar cam atat.
  Cat despre "istoria romanilor" prezentata in film sa o luam mai usor: fantezia predomina in film nu istoria.


 9. Unknown Says:

  pentru templier...asteapta sa-ti faca americani un film fara fantezi despre burebista si sa nu fi surprins ca el va fi negru si va avea un general femeie 10. Anonim Says:

  Pai pe vremea Dacilor nu erau manelisti cum sa inteleaga el istoria


 11. luci Says:

  are mai mult decat adevar dumitrunanu
  Templierul
  4 octombrie 2010, 09:40

  Unul din filmele proaste. Burebista e transformat intr-un Ceausescu avant la lettre, cu un discurs sforaitor dupa alt discurs sforatoitor. Interesante scenele de lupta, dar cam atat.
  Cat despre "istoria romanilor" prezentata in film sa o luam mai usor: fantezia predomina in film nu istoria.

  dumitrunanu
  15 noiembrie 2010, 23:23

  pentru templier...asteapta sa-ti faca americani un film fara fantezi despre burebista si sa nu fi surprins ca el va fi negru si va avea un general femeie


 12. Anonim Says:

  pacat ca sinteti romani daca nu apreciati istoria stramosilor vostri care s-au luptat pentrul pamintul stamosesc ca voi sa aveti de ce sa rideti ca niste netoti


 13. Templierul Says:

  @dumitrunanu:
  Dupa ce inveti sa scrii corect in limba romana, povestim si despre istorie. Mai intai, invata limba.


 14. Anonim Says:

  O capodopera a filmului Românesc.


 15. Anonim Says:

  Voi nu știți nimic!E un fim care explică perfect istoria dacilor.Este bun și pentru copii din clasele 2-12.


 16. Anonim Says:

  un film de premiu nepremiat hai dacia


 17. doru Says:

  este un film de referinta pentru cinematografia romaneasca .si pentru noi ramani o lectie de viata ....daca am fi ramas cu constiinta nealterata......astazi eram .departe


 18. Firu Stefan Says:

  Va multumesc, EU, celor care Promoveaza imaginea Noastra a Dacilor !
  Da, filmul este o Capodopera !

  FI LIBER PANA LA SFARSIT Dar nu uita in veci de neamul tau !
  Vivat Zalmoxa !


 19. eddie.malagamba Says:

  Intr-adevar, un film cu o incarcatura istorica enorma! Pacat ca tineretul zilelor noastre nu cunoaste nici pe sfert istoria pe care o invatam, noi, in scoli.


 20. Anonim Says:

  Bastarno Mato Boerobiseto !


 21. racaceanu elena Says:

  Un film bun de istorie iar cine spune ca nu e asa ori e prost in tot sensu cuvantului ori inima e a altu-i neam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  semneaza elena racaceanu


 22. Irina Says:

  Romanii adevarati inteleg adevarul exprimat prin acest film,la fel de frumos ca si filmul "Dacii" pe care vi-l recomand tuturor fratilor. Eu nu am de ce sa ma rusinez cu trecutul neamului meu pt. ca nu au cotropit pe nimeni si nu au ravnit la hotarele si bogatiile altor neamuri asa cum fac si au facut tot timpul altii cu tara noastra. Chiar si pentru acest lucru suntem mult diferiti de altii, trebuie doar sa ne revenim in sine ca neam si sa avem mai multa credinta in Dumnezeu ca va fi bine si pt.noi.


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters