Badaranii (1960)

Denumirea: Badaranii (1960)
Regizori:
Sica Alexandrescu
Gheorghe Naghi
Scenarist:
Carlo Goldoni
Genul:
Comedie/Istoric

Ecranizarea dupa Goldoni beneficiaza de o distributie de zile mari, dintre care se evidentiaza triumviratul de aur Birlic-Calboreanu-Giugaru.
Badaranii, negustori cu judecata obtuza si idei invechite, Lunardo, Canciano, Ricardo, Simon, Maurizio, pe de-o parte, istetele si siretele sotii Felicia, Margareta, Marina, respectiv tinerii Filipeto si Lucieta se vor framanta, se vor ciocni si se vor impaca pornind de la conditiile incheierii logodnei tinerilor. Desi suntem in amurgul Evului Mediu, avem parte de aceleasi eterne conflict intre sexe si generatii, tratat aici ca sursa de rasete in valuri.
3 Responses
  1. Anonim Says:

    pacat ca nu merge prima parte. se pare ca acesta este un alt film pus doar pentru a aduna vizualizari pe acest site. rusine


  2. Anonim Says:

    frumos filmul e de nota 10++++++++


  3. Anonim Says:

    Mulțumesc. Frumos!


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters