Vara sentimentala (1985)


Regia Francisc Munteanu
Cu Stela Popescu, Gheorghe Dinică
Gen film Dramă

Sinopsis: Vara sentimentala Un tanar inginer isi ia in primire postul la CAP Viitorul platind o ameda pentru ruperea unui stiulete de porumb pentru a vedea cum s-a dezvoltat. Lupta dintre bine si mai bine poate demara si ca o consecinta este usor de prevazut lupta agronomului cu rutina.

Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters