Faleze de nisip (1983)
1/10


2/10


3/10


4/10


5/10


6/10


7/10


8/10


9/10


10/10


Faleze de nisip
Regia: Dan Pita
Scenariul: Dan Pita, Bujor Nedelcovici
Muzica: Adrian Enescu
Imagine: Vlad Paunescu
Costume: Doina Levinta
Cu: Victor Rebengiuc, Gheorghe Visu, Carmen Galin, Marin Moraru, Vasile Cosma, Ion Valcu, Valentin Uritescu, Patricia Grigoriu, Ileana Ploscaru, Oana Pellea, Vasile Nitulescu, Ovidiu Schumacher

Doctorul Cristea, un om trecut de prima tinerete, egoist, indiferent, se afla in concediu la mare. Linistea vacantei ii e tulburata cand, la malul marii, ii sunt furate lucrurile. Obisnuit sa i se dea intotdeauna dreptate, el sustine la Militie ca vinovat este un tanar de pe plaja. Desi acuzatul nu-si recunoaste fapta, doctorul nu admite ca s-ar fi putut insela. Tinerii, crede el, sunt intotdeauna vinovati.

"Scenariul este scris de Bujor Nedelcovici dupa romanul Zile de nisip, o opera literara solida, cu caractere puternice si conflicte psihologice acute, din care autorul a extras un scenariu foarte aproape de ceea ce ma intereseaza pe mine. Conflictul principal se declanseaza intre un om realizat din punct de vedere social, profesional si material, un om la apogeu si un altul, aparent un "nimeni", in fond mult mai puternic, mai rezistent psihic." - Dan Pita (Cinema, 1982)
1 Response
  1. Aici nu e niciun film, toate partile au fost sterse


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters