Tapinarii (1982)


Tapinarii (1982) 
Regia Ioan Cărmăzan
Muzica: Dorin Liviu Zaharia
Actori: Şerban Ionescu, Remus Margineanu, Zoltán Vadász, Rogin Constantin
Un film scos de pe ecrane imediat după premiera din 1982.
12 Responses

  1. Alexandra Says:

    Bunicel. Noroc ca am avut timp liber la lucru si am putut sa-l vizionez.


  2. Unknown Says:

    Filme noi dar si vechi puteti gasi pe www.romanianfilms.blogspot.com


  3. Sergiu Says:

    Un film deosebit


  4. Oana Says:

    Un film foart bun. De ce nu ai mai scris?


  5. whatafy Says:

    Este un film foarte bun, regretatul actor a realizat o performanta exceptionala.


  6. Am revazut astazi pentru a 4 oara acest film. E cel mai bun film al lui Ioan Carmazan. Oul de cuc și Casa din vis sunt alte doua filme destul de bune pe care Carmazan le-a regizat.


  7. Anonim Says:

    Pentru a nu mai primii comentarii idioate privind legea dreptului de autor şi alte bazaconii, vă invit să trimiteţi emitenţii unor astfel de mesaje la următoarea adresa: http://www.indodii.ro/2013/02/stephan-kinsella-impotriva-proprietatii.html
    Cartea respectivă explică foarte frumos şi succint de ce întreaga idee a drepturilor de proprietate este o aberaţie care ar trebui să dispară cât mai repede cu putinţă.


  8. unul din cele mai bune filme romanesti din perioada accea


  9. Anonim Says:

    nu inteleg nimic!!!!


  10. filme online Says:

    bun film recomand


  11. Anonim Says:

    ft.emotionant filmul...nu am inteles de ce a fost interzis,bine ca a fost facut macar,bine ca acesti artisti au avut sansa sa joace si in filme bune pt ca altii nu au


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters