Cu mainile curate (1972)


Unul din cunoscuta serie de 5 filme cu Comisarul Moldovan/Miclovan.Cu miinile curate este unul dintre cele mai cunoscute filme realizate de Sergiu Nicolaescu. Adevarat thriller al cinematografiei romanesti, filmul imbina caracteristicile genului politist cu intriga de tip politic. Actiunea graviteaza in jurul unui activist politic si al unui detectiv ambitios, ambii manati de imboldul nobil de a anihila flagelul criminalitati din Bucurestiul de acum trei decenii.

Regie: Sergiu Nicolaescu
Distributie: Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinica, Jean Constantin, Amza Pellea, Ilarion Ciobanu, Sebastian Papaiani
7 Responses
  1. mannix Says:

    criminalitatii de acum 6 decenii=1945!!!!!!nu de acum 3 decenii!!!


  2. Anonim Says:

    Cine a scris descrierea filmului a fost f. superficial! Cu mâinile curate este chiar PRIMUL film din serie. Şi NU îi are în distribuţie pe Jean şi nici pe Amza.


  3. Anonim Says:

    ce a fost inainte a fost bine acum e jale


  4. Anonim Says:

    Exprimarea a fost corecta("de acum 3 decenii").Remarca era facuta in raport cu anul realizarii filmului(1972)


  5. mark.Italy Says:

    ba daca nu va pricepeti la ceva,schimbati-va dracului meseria si lasati pe altii mai in vana sa se ocupe de asta.cele mai bune filme nu se vad si nu face altceva decat sa dumnezeesti!


  6. jan11 Says:

    Exprimarea afost cat se poate de incorecta·Acum 3 decenii nu poate sa insemne nici mai mult nici mai putin decat acum 30 de ani,ceea ce este total aiurea,avand in vedere ca actiunea filmului se desfasoara in jurul lui 1945·Probabil ca cel care a postat filmul a preluat si comentariul,facut,probabil in 1985·Mai mare rasul·Autorul gafei imi pare afi cel care semneaza"Anonim"


  7. Unyc Says:

    Dzeu sa-l ierte pe Nicolaescu


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters