Trei frati de belea (2006)


Un basm modern care are drept eroi trei frati – un gunoier, un hingher si o telenovelista – veniti in capitala sa-si faca un rost in viata. Pe fondul povestii de dragoste dintre mezin si fiica unui bulibasa, cei trei ajung fara voia lor in lumea palatelor tiganesti si, asemenea personajelor din povesti, trebuie sa treaca prin trei probe de foc pentru a demonstra ca sunt demni sa intre intr-o familie nobila. Ce nu stiu ei este ca bulibasa ii foloseste pentru a-si duce la bun sfarsit planul de imbogatire rapida... Vor reusi oare cei trei frati sa demonstreze inca o data ca orice poveste are un final fericit?.

Regie: Theodor Halacu-Nicon
Distributie: Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu
2 Responses
  1. Anonim Says:

    Baaaaa FRATIIILOR,,,,,MISTO,,,Baaaaa.Mai facetiiiii unul baaaaa.misto da tot.Asta face baniiii.Sa vedem inca unul la anul. Salut Cocalaru.


  2. Anonim Says:

    Asta e film de distribuit pe cannaulu 13 publicTV in NY.Vom ajunge instantaneu de renume mondial.Rog realizarorii sa ia contact cu acest cannal.Salut Vic Umblatu.


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters