Apa (2007)

Apa (2007)
Regia
Constantin Popescu Jr.
Cu Dragoş Bucur
Durata
33 min

In iulie 1944 pe un camp de lupta izolat in nordul Romaniei intre doua transee exista o fantana. De o parte erau rusii, iar de cealalta romanii. Soldatii mureau de sete. Pentru cateva minute focul inceteaza iar din fiecare transeu iese cate un soldat pentru a bea apa. Scenariul a fost realizat de Constatin Popescu dupã nuvela “Eclipsa” de D.R. Popescu.

2 Responses
  1. Anonim Says:

    Morala...Romanul tot Roman


  2. Anonim Says:

    DE CAND SA INVENTAT..CANA..LUUU..SA..MA`RIT..SI..FUTAIURILE..ROMANULUI..CA`..,,DEA,,,,...LA..R'..MEEE..CURGA`..GRA..TISAAA..CA`-N..STYK..LUUU..TA`..PANA`..PI..=SA..NEOOO..PLO..UAW..NUMA..SE..VRE..DRACIII..DA..NU..P-ACI..NUMA..CU..BANI...DE..PUMNI-N..CAP..CA`..SA`..NA..SCA`..YEI..VANZA`..SI..APAAA..APAAA..DACA`..NU..PLOA`SEI..AN..A..FRY..CU..TA..LOR...NUMA..CU..OA..ME..NI..DES..SI-OM..MEREEE..NOI..LA..RUUU..JA..NI..CA`..MEEE..GEEE..UNIII..LA..RA`ZBOI..DUPA`..OI..OI..CA`..,,GUUU..NOI..,,, DE..NICI..PRINSI..NICI..DE..PIX..URI..ALBASTRE..NU..MAI..PLEACA`..PA`..SA`RIII..ELEEE..CA`A`A`...LA`A`A`..TUUU....AREEE...,NUMA..ASE..PLEACA`..ELEEE..PI..SE..SE...A.S....SS..CA` TRE..SA` IASA`..CEVA..N-AM..PLO..AIII..IEEE..NOI..CA`..PLOAIE..=VOI..NOUA`..,STRIC..APA`..CA`..VAND..APA`..DRACIII..NEPRINSI..P-AICI..CUUU..UITA`..TU=BA`..NET..ELEEE..NOUA`A`A`..STEIEEE..OI..OI..RUUU..JAAA..TEEE..PAN..MA`NA`STIRI..:,,,CA` NU E GREU!?[DE CE NU VA` AJUTA` DUMNEZEU!? CA` DACA` DAI..CU..BICIU-N..CAL..D'..CA..IEYYU..SEEE..PIII..SEEEE..SI..MAI..DES..NOI..PACE..FIEE..K..HA..LEA..LA`A`A`..YESTEEE...NOI-N..BUCA`..TARI..VOIII-N..LINIA-NTAI..NOIII..CA`..NAVIEM..SAWIWM..SI..NOI..CONTINUA`M:,, ...HANDICAPATIII DRACULUI...[PE..SALVA`RI CA` NU MAI AVEM..CEEE...SALVAA...CA` NU NE PACEEE..NOUA`A`A`..S-AJUTA`M..BABE..M..APAAA..,MAN..CA..REAAA..,,AL,,..TOV.,,,,RAAA...PAPA..CA`..DUPA`A`A`..FUMURIII..=..CU..NOI..SI..VOI..YESX..PLOZI..DIN..PUMNI-N..COOP..EEE..RATI..VEE,,..TEEE...MARI..,,BU,,..RUUU..II..EEE..NOUA`A`A`..CA`..,,UITA`A`A`!!!,,,, SI DA`MI..NI..AA..NOUA`..SIII..BANIII..PEEE..E..CONU=NO..MIAAA=NO..U..A`A`A`..,,HUOOO..,HUUUOOO...TI..TU..VOI..CA`..AREE..WE..EEE..ENERGIEEE..PREAAA...MULTA`..APAAA!!!,,,,. A`STA ZICE..TI..VOI..CA`-I..ROMAN? ,,SA`..RACIII..,SA`..=SA`..RACILOR..CA`..SA` LI...SE..DEA..,,,, COMUNISTIII CINE-OR...=OFFY..EI??!!CEEE URE..,CHIU..SEY..AU..DEEE..SE..TRAG..P-AICI..SA`-I..PLOUA`..!! DE OAMENI?SAU DRACI?ACUUU SI CUUU =:,,L-AI TRA`DAT PE CRISTOS!!,,, SEEE..PLA`..TUUU..LA..FINU..,NOI..CA`..,,, CASH..LA..AL,,..BALL..SS..TREEE..,RADEM..NO..SCALPA`M..CA`..DUPA`..AL,,..BALL..SS..TRY..SA` IASA`..CE..VAA..CA`..NO..MICI..T..AN..TARINA..TA..MIRA..COMAN..DA`M..NOIII..DRACULUI..FURI..NEPRINSI..CA`A`A`..PUUU..SEEE..DE..RA`Z...BO..OAIEEE..S-AWIEM..CA`A`A`..PAAA..SS...TRAAA:,,MA`A`A`TAAAA ,MA`A`A`TAAA...-I..VINO..SO=II..VINO=VATA`A`A`....CA`..TE-A..FA`CUT..!!...,,,, SI ALTI..COPIII-SS..A`STIA..P-ACI..,I!!..CI!?..TI!?,,, CA`..NO=II..CA` CIII..TI!?,,, SI CUUUL..ORATORI..HALT..EEE..ANTRE..BA`RI, CE OAMENI..CU..RESPECT DE ...TE..RIT..ORI..RUUU..LOR..AN..FUTAIURI..SANT ACESTI..NA!? ZI..STY!?..CU..SUTURI..DE..NA`NICA..CU..HA..II..FA`N..FANI..NIAAA..CA`-MI..PACEEE..SIII..HAI..OI,OI,..NOI..CA`..MAI...MUI..TEEE...,,,,. ??


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters