Serenada pentru etajul XII (1976)


Serenada pentru etajul XII (anul 1976)

Regia: Carol Corfanta
În rolurile principale - Toma Caragiu, Ileana Stana Ionescu.
Gen film: Comedie, Romantic
Intr-un bloc recent construit, se muta intr-o zi oamenii din vechile locuinte ale unui cartier marginas. Filmul prezinta relatiile dintre noii locatari, atitudinile si mentalitatile acestora precum si unele incidente petrecute cu prilejul mutarii.

10 Responses
  1. Greta Says:

    Sunt adorabili!


  2. Anonim Says:

    falling in love with illusions
    http://udu-man.blogspot.com/2011/05/falling-in-love-with-illusions.html



  3. Anonim Says:

    - dumnezeule , cum au putut niste actori asa de mari sa joace intr-un film asa de prost ? o penibila si desantata campanie a lumii noi pe care , niste criminali comunisti , o creeaza vezi doamne pentru popor . din nou niste actori mari salveaza un scenariu jenant


  4. Anonim Says:

    este doar un film, sa nu ne ambalam


  5. Radio Power Says:

    salutare...as dori un parteneriat cu dvs daca se poate eu am un post de radio cu peste 1500 de afisari pe saptamana si statisticile mele sunt in crestere pe zi ce trece am vazut la multe site-uri de filme ca au parteneriat cu cate un post de radio care aplica camera de chat al radioului pe site-ul de filme(jos de tot) radioul meu emite muzica variata si melodii atent selectate incepand cu manele,dance,house club,hip-hop,chiar si muzica lautareasca pt tot romanul...
    www.radiopowerlive.go.ro
    Va Astept cu foarte mare interes raspunsul dvs. Va Multumesc!


  6. http://zetfilmeonline.com Says:

    salut ! se poate un schimb de link cu http://zetfilmeonline.com ? daca estid e acord da mi un mail pe adresa sitethemoviesbest@gmail.com



  7. Raluca Deaca Says:

    Buna ziua, m-ar interesa un link exchange. Mi-ar placea sa adaug pe site-ul personal un banner cu blogul dumneavoastra si de asemenea sa scriu un articol despre el. Felicitari pentru initiativa! Doresc sa mentionez ca detin un site, care include blogul personal, dar si sectiuni cu recenzii ale unor filme si carti. Http://deacaraluca.net Astept raspunsul dumneavoastra pe adresa de e-mail: deacaraluca@yahoo.com Multumesc anticipat!


  8. Anonim Says:

    Asta-i de-a dreptul dramä.Dramä a comunismului.Ne-au adunat pe toti la un loc sä ne urmäreascä mai bine.vedeti si in film cum ii tratau pe intelectuali,pe muziceni.Oamenii culti erau nevoiti sä-i suporte pe muncitorii astia care se credeau fruncea.Asta era realitatea comunistä.Sub perdeaua unei comedii,o mare dramä.Oameni smulsi din locuite si obligati sä stea in ghetourile comuniste.


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters