Marele jaf comunist

În august 1959, în Bucureşti, o maşină a Băncii Naţionale este atacată în plină stradă, de un grup de oameni mascaţi şi înarmaţi, care fug cu suma de 1,6 milioane de lei. 

O lună mai târziu, şase foşti membri ai nomenclaturii comuniste sunt arestaţi şi acuzaţi de jaf. În timpul anchetei, li se cere să-şi joace propriile roluri într-o reconstituire filmată la comanda Securităţii. Apoi sunt condamnaţi la moarte sub obiectivul aparatului de filmat. La mai puţin de un an, filmul "Reconstituirea", în regia lui Virgil Calotescu, rulează pe ecrane.
1 Response
  1. Buna ziua!
    Sunteti interesati de un parteneriat (cu TopFilme.net).
    Va oferim 10 euro pentru un mic banner (sau 7 euro pentru un link), platibil prin PayPal.

    Pe langa asta, vom adauga si noi link la sectiunea Parteneri.

    Ce ziceti?
    Scrieti-ne pe filme@outlook.com daca va intereseaza.

    Multumim!


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters