17 (2008)
Episodul I 1/3

 

Episodul I 2/3

 

Episodul I 3/3

 
17 (2008) - Serial TV (Episodul I)
Regia
Theodor Halacu-Nicon
Cu Letitia Vladescu
Gen film
Dramă

"17" este povestea tulburatoare a unei tinere, o drama despre destin, despre intamplare, anturaj, despre dependenta fizica si emotionala, abuz, iubire, speranta si obsesie. Realizat la standarde internationale, cu tehnica de filmare de ultima generatie, "17" este primul serial despre tineri si obstacolele de care ei se pot lovi in realitate.

"17" este mai mult decat televiziune, e o poveste care trebuia spusa. Este o lectie de viata pentru toti adolescentii, un film pe care ar trebui sa-l urmareasca si parintii pentru a intelege problemele tinerei generatii.

De fapt, "17" este chiar mesajul de suflet al unui parinte catre copilul sau. Convins ca alegerea apartine fiecaruia dintre noi, producatorul si scenaristul Mugur Mihaescu dedica acest serial fiicei sale: "Doar tu iti poti alege viitorul, dar eu voi fi mereu langa tine. Eu pot sa te indrum, insa numai tu poti sa alegi".

Nu numai in calitate de parinte, ci si de cetatean responsabil, Mugur Mihaescu crede ca "un popor care nu are grija de copiii lui nu-si merita existenta". Violenta, prostitutia, consumul de droguri au devenit problemele noastre, ale tuturor, iar viitorul depinde de dorinta fiecaruia de a-l ajuta pe cel de alaturi. Este un film adresat celor multi, care sunt indemnati sa ia atitudine si sa rupa in sfarsit tacerea. "17" este un semnal de alarma asupra acestei realitati sociale, care ne afecteaza zi de zi, intr-un fel sau altul. Acesta este un film pentru tine si copilul tau!
1 Response
  1. m4ry3n ' Says:

    As vrea sa facem schimb de linkuri daca vrei add valy_best96@yahoo.com siteul meu este http://www.filmeonlinefree.in/


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters