Salutari de la Agigea (1984)


Salutari de la Agigea (1984)
Regia: Cornel Diaconu
Cu: Nae Caranfil, Şerban Ionescu
Scenariul: Aristide Butunoiu / Mihai Tatulici
Muzica: Andrei Tanasescu
Imaginea: Alexandru Groza

Realizat la doi ani dupa Escapada, cineastul imbratiseaza din plin, in Salutari de la Agigea, conformismul politic cel mai desantat, inchinand osanale santierului sclavagist al Canalului Dunare-Marea Neagra, unde Ceausescu ordona sa fie adusi la munca silnica (asa-zis "patriotica") elevii de liceu, studentii si soldatii
Multumim pentru uploud partenerului nostru http://www.filmele-copilariei.blogspot.com/
5 Responses
  1. Anonim Says:

    Cel ce a scris comentariul filmului as dori sa se uite in jurul lui in ziua de azi si sa faca o comparatie.


  2. roman ioan Says:

    Chiar daca s-au facut greseli si uneori abuzuri,dupa 22 de ani cu o datorie publica a statului de peste doua ori mai mare decat cea din 1981 cand au inceput sa se ramburseze datoriile,dupa ce s-a distrus,furat si vandut aproape tot si dupa ce ne-am umplut de droguri,prostitutie ,saracie si incultura,cred ca,cuvintele sunt de prisos.Capitalismul nu poate constitui un proiect viabil si corect de societate a viitorului!


  3. Anonim Says:

    E tare asta cu "uploud"; probabil e ceva cu sonorul tare


  4. Anonim Says:

    Cel ce a scris comentariul filmului este un idiot...


  5. Anonim Says:

    Ceausescu ne scotea la munca dar era spre binele si folosul nostru...pe cata vreme acum e o debandada totala...nimeni nu mai face nimik in afara de jaf,crime,sinucideri,foamete si saracie...prefer comunismul unde era lege si ordine pentru toti si NIMENI nu murea de foame ( doar PUTUROSII ) decat democratia unde toti se bat pt ciolan si putere...tara e afundata in datorii enorme iar saracia e la pragul maxim...halal viata ne-a adus democratia...pacat de revolutionarii care au murit im decembrie 89...si-au dat viata pentru NIMIC bun !!!! E usor sa condamnam ca ne munceau dar cred ca nici acum nu ne e mai bine...ba din contra...pe zi ce trece e tot mai rau...asa ca nu mai acuzati atat epoca ceausista...caci va dadea de munca...va dadea casa...va invata carte...acum e ca la balamuc...fiecare face ce-l taie capul si pe nimeni nu intereseaza nimic...curand vom disparea ca natie si popor ...PACAT !!!!.


Caută filme romanesti

Actiune (15) Aventuri (37) Comedie (69) Crima (9) Documentar (28) Drama (82) Film istoric (26) Muzical (2) Pentru copii (13) Scurt metraj (15)
Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: , youtube.com, dailymotion.com, video.yahoo.com şi altele...
Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor!

free counters